Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζηρια Φωτια : Αχαΐα: Στο πρώτο φως της ... καταστροφής- Ολονύχτια μάχη ... _ Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ζηρια Φωτια : Αχαΐα: Στο πρώτο φως της ... καταστροφής- Ολονύχτια μάχη ... _ Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά φωτιά αχαία πυροσβεστική υπηρεσία ζήρια αχαίας. Δόθηκε εντολή εκκένωσης για λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και άνω ζήρια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται.

Έφτασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Voliotaki.gr
Έφτασε στην Αθήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Voliotaki.gr from i2.wp.com
«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Καπνοί πνίγουν την περιοχή μέχρι την ναύπακτο φωτο. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Εκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην αχαΐα με έναν ακόμα οικισμό να εκκενώνεται. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών ζήρια και άνω ζήρια, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός στο ύψος του δρέπανου. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Λίγο αργότερα η φωτιά πλησίασε στα σπίτια.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών ζήρια και άνω ζήρια, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός στο ύψος του δρέπανου.

Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ...
Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ... from patrasisyou.gr
Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Αποκλειστικά βίντεο αναγνώστη από το σημείο λίγο πριν τις 15. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω. Tην «έθαψε» σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες και την ίδια ώρα. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια.

Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Tην «έθαψε» σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επειδή οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό δόθηκε εντολή από την. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας εκδηλώθηκε πριν λίγο. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. 17.05 στη ζήρια όπου ξεκίνησε η φωτιά, οι κάτοικοι μέσα στους πυκνούς καπνούς προσπαθούν να διασώσουν ό,τι απέμεινε ενώ πληροφορίες του protionline.gr κάνουν λόγο για εγκλωβισμό δύο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το the best, η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στις καμάρες, ενώ ήδη η πυροσβεστική έχει δώσει εντολή να εκκενωθούν, εκτός από τη ζήρια και την άνω ζήρια. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια.

Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ...
Άγιοι Ανάργυροι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι ... from patrasisyou.gr
Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από κατασκήνωση. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν, για προληπτικούς λόγους, περίπου 110 παιδιά που φιλοξενούνταν σε κατασκήνωση στην παραλιακή περιοχή της παναγοπούλας, λόγω της φωτιάς στην ζήρια. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών ζήρια και άνω ζήρια, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός στο ύψος του δρέπανου. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος οι άνεμοι να την κατευθύνουν προς το πριν 33 λεπτά.

Άνω ζήρια, καμάρων και λαμπίρι.

Στο μεταξύ μικρή εστία φωτιάς εκδηλώθηκε και στην εθνική. Απομακρύνθηκαν 110 παιδιά από κατασκήνωση. Εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Η φωτιά βρίσκεται μέσα στην ζήρια με τους κατοίκουν να παρακολουθούν να καίγονται σπίτια, όπως αναφέρει το pelop.gr. Απομακρύνθηκαν 100 παιδιά από κατασκήνωση. Πυρκαγιά έχε ξεσπάσει και πάλι στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Αρχικά δόθηκε εντολή εκκένωσης των χωριών ζήρια και άνω ζήρια, ενώ στη συνέχεια έκλεισαν η παλαιά και η νέα εθνική οδός στο ύψος του δρέπανου. 17.05 στη ζήρια όπου ξεκίνησε η φωτιά, οι κάτοικοι μέσα στους πυκνούς καπνούς προσπαθούν να διασώσουν ό,τι απέμεινε ενώ πληροφορίες του protionline.gr κάνουν λόγο για εγκλωβισμό δύο. Εντολή προληπτικής εκκένωσης δόθηκε για τρεις οικισμούς: